English

Preporučujemo

Knjigovodstvena agencija Ab lux Beograd

 

Agencija Ab lux posluje od 1992. godine i jedna je od najstarijih knjigovodstvenih agencija u Beogradu. Knjigovodstvene usluge primarna i jedina delatnost firme. Knjigovodstvena agencija ima veliki broj klijenata na podrucju celog Beograda. Agencija ima sopstvenu kurirsku sluzbu. Agencija Ab lux koristi softver jedne od vodecih firmi za proizvodnju poslovnog softvera – Ab soft Beograd. Zahvaljujuci biltenima proizvodjaca softvera redovno smo u toku sa najbrzim nacinom rada, i na taj nacin stedimo resurse i u prilici smo da vam ponudimo konkurentne cene. Redovno pratimo najnovije propise. Koristimo najpoznatiji casopis iz te oblasti u Srbiji - Privredni savetnik.

 

Cene knjigovodstvenih usluga zavise od kolicine posla koji je potrebno obaviti za klijenta. Za novoosnovana preduzeca cenu knjigovodsvenih usluga ugovaramo na kraci rok, za prvi mesec jednu cenu, pa u narednim mesecima u zavisnosti od dinamike razvoja poslovanja korigujemo cenu u skladu sa dogovorom sa kljentom. Ukoliko vas interesuje cena knjigovodstvenih usluga, najbolje je da nas pozovete, ili ukoliko nemate vremena, za vas smo napravili kratku formu putem koje nam mozete poslati podatke o vasem poslovanju, i mi cemo vam u najkracem roku odgovoriti ponudom za knjigovodstvene usluge u Beogradu. Formu mozete pronaci na nasem sajtu.

 

Klijenti knjigovodstvene agencije Ab lux su iz razlicitih delatnosti. Knjigovodstvena agencija Beograd vodi knjige i za veliki broj inostranih preduzeca , sto mozete videti na nasoj listi klijenata.

 

Klijentima kojima je potrebno sediste firme u Beogradu obezbedjujemo mogucnost da nasu adresu koriste kao sediste svoje firme. Na taj nacin omogucavamo klijentima koji svoje poslove vode van Beograda, da imaju poslovnu adresu u Beogradu.  Mnoge firme koje se bave uslugama zainteresovane su za ovu pogodnost. Usluga podrazumeva i prosledjivanje pristigle poste.

 

Na svom sajtu u odeljku Obrasci omogucili smo velikom broju zainteresovanih da pronadju obrasce koji su im potrebni. Tu su mnogi obrasci finansijskih izvestaja, obrasci za PDV, obrasci raznih ugovora kao i razni drugi obrasci.

 

Osnivanje preduzeca za nas vrsi diplomirani pravnik po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Informacije o APR naknadama i cenovnik registracije preduzeca, registracije udruzenja ili preduzetnika mozete pogledati na sajtu specijalizovanom za  otvaranje firme.  Ne morate traziti sta vam je sve potrebno od podataka za registraciju firme u Beogradu. Na pomenutom sajtu mozete popuniti kratku formu za registraciju firme i nas pravnik ce vas kontaktirati sa spremljenim dokumentima i uplatnicama.

 

Nalazimo se na Novom Beogradu, u trznom centru Enjub u bloku 45, na adresi Jurija Gagarina 231/327. Na svega 2,5 km od poznatog trznog centra Delta City.